Neem contact op via ons contact formulier.:

Uw Naam (Verplicht)

Uw E-Mail (Verplicht)

Telefoon Nummer (Verplicht)

Plaats (Verplicht)

Postcode (Verplicht)

Beste tijd om contact op te nemen? (Verplicht)

Wat zijn je zakelijke interesses? (Verplicht)

Hoe heb je Beyuna gevonden? (Verplicht)

Onderwerp

Bericht

Heb jij altijd al eens voor jezelf willen beginnen?

Wil jij je eigen tijd in kunnen delen? Wil je niet meer voor een baas werken maar je eigen bedrijf starten? Een eigen zaak beginnen is niet altijd makkelijk. Vaak zijn hier hoge kosten aan verbonden. Met minimale kosten kan je ondernemen waarbij externe factoren zoals personeel, magazijn of debiteuren jouw succes niet zullen bepalen. Wij bieden jou de mogelijkheid om je eigen bedrijf te beginnen met hulp van ervaren en praktijkgerichte professionals. Jouw start is niet afhankelijk van je ervaring, leeftijd of afkomst. Jij kiest met wie, waar en wanneer je werkt. Zo kan je bijvoorbeeld vanuit huis voor jezelf beginnen en is het goed te combineren met een gezin of parttime naast je huidige baan.

Jij kiest met wie, wanneer en waar je werkt

Samenwerken met Beyuna is anders dan traditioneel ondernemen. Een lifestyle company die gebruik maakt van de modernste internet technologieën. Wij bieden u uw dedicated retail website, business website, App en een Beyuna info website die het zaken doen optimaal ondersteunen. Vanuit een geautomatiseerd backoffice (Beyuna Cloud Office) worden al uw transacties vastgelegd en is alles voor 100% transparant, inzichtelijk en toegankelijk kortom uw administratie in een oogopslag.

Voor jezelf beginnen in de wellness industrie

Met Beyuna bouw je een locatie onafhankelijke bedrijf met een potentieel wereldwijd bereik via dropshipping. Beyuna is een 100% Nederlands bedrijf en biedt jou de mogelijkheid om een inkomen zonder beperkingen op te bouwen in de wellness industrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Gezondheid en voeding worden steeds belangrijker voor consumenten en u kunt hierop mee liften.

De Beyuna producten zijn uniek en veilig, voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn onderworpen aan alle denkbare keuringen om zo wereldwijd zaken te kunnen doen. De producten zijn marktconform geprijsd en staan geregistreerd op diverse externe platforms.

Indien je meer wilt weten over deze zakelijke mogelijkheid kan je het contactformulier invullen zodat wij contact met jou opnemen.